Må bra med medelhavsmat, i Zetas sortiment finns allt du behöver. Zetas Köp&få kampanj erbjuder konsumenten en receptbok med fullständiga, härliga och varierbara Italienska menyer. På ett finurligt sätt låter boken dig komponera olika middagar för olika tillfällen.

Välj en flik för Primi Piatti bläddra sedan fram en favorit för Secondo Piatti… snart har du komponerat en hel Italiensk härlig meny. Boken fungerar precis som Zetas sortiment. Den innehåller allt du behöver för att skapa middag från vardag till fest. För att driva försäljning ställde vi köpkravet 2 valfria produkter från Zeta. Valfriheten lockar till prövoköp ur hela sortimentet.

Via sweetspot.system distribueras färdigpackade exponeringar till butikerna och genom att logga in i Sweetspot.system, kan Trade Marketing följa hela kampanjens utrullning på säljarnivå via en överskådlig karta.

Kontakta oss idag

Vill ni veta mer om hur vi kan hjälpa er att öka exponeringen av ert varumärke?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först att få veta om våra senaste nyheter och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kul att du är nyfiken på oss!

Vi är ett dedikerat team som gillar att hitta lösningarna för den utmanande miljön som butiken är. Vi vet hur budskap och kommunikation bäst anpassas för kanalen och har verktygen för att det ska fungera hela vägen. Från idé till färdigt på plats i butik.

Här på sidan finns exempel på olika typer av kampanjer men också vårt eget system för att kunna visa din reklamfilm i produkthyllan

Vi är såklart nyfikna på dig och det vore kul att höras av. Ser fram emot att höra dina synpunkter och utmaningar och vi kan berätta lite mer om oss. Varför inte ett kort webmöte? Skicka ett mail så bokar vi!

Några exempel på varumärken vi jobbat med