Butikskampanjer på ett enkelt sätt.

Även om spelplanen ändras och e-handeln ökar är det fortfarande i vanliga fysiska butiker det mesta händer. Vi vet att butikerna är intresserade av att skapa bra erbjudanden till sina kunder och de vill oftast ha leverantörernas hjälp med detta. Det handlar inte bara om att sälja in på ett bra sätt. Det ska också finnas en plan för hur det ska sälja ur butik.

Samtidigt har säljkåren mycket att stå i. Det är många butiker som ska besökas och det gäller att kunna utnyttja tiden på rätt sätt.

Vill du veta mer?

Är du nyfiken på hur våra butikskampanjer kan öka er försäljning?

Det är detta vi menar med att skapa kampanjer på ett enkelt sätt.

1.

Med din brief och ert grafiska manér som underlag skapar vi ett kampanjförslag som vi presenterar för dig tillsammans med en offert

2.

Vi sköter design och all produktion av allt material som hör till. Såklart är detta inkluderat i offererat pris.

3.

Allt kampanjmaterial levereras direkt till butiken där det skall göra jobbet. Säljkåren behöver inte lagra och släpa utan kan ägna sin tid åt grymma kundbesök.

Exempel på butikskampanjer

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bli först att få veta om våra senaste nyheter och erbjudanden genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Kul att du är nyfiken på oss!

Vi är ett dedikerat team som gillar att hitta lösningarna för den utmanande miljön som butiken är. Vi vet hur budskap och kommunikation bäst anpassas för kanalen och har verktygen för att det ska fungera hela vägen. Från idé till färdigt på plats i butik.

Här på sidan finns exempel på olika typer av kampanjer men också vårt eget system för att kunna visa din reklamfilm i produkthyllan

Vi är såklart nyfikna på dig och det vore kul att höras av. Ser fram emot att höra dina synpunkter och utmaningar och vi kan berätta lite mer om oss. Varför inte ett kort webmöte? Skicka ett mail så bokar vi!

Några exempel på varumärken vi jobbat med