Praktik hos Sweetspot Communication

18 maj, 2017

Är du en idéspruta, kreativ som få och har ett stort intresse för sociala medier, texthantering och grafisk design? Då är Sweetspot Communication den perfekta praktikplatsen för dig! Vi letar efter en person som är mångsidig och som vill göra praktik hos oss under hösten 2017. 

Sweetspot Communication är en kampanjbyrå i Göteborg som arbetar med action marketing kampanjer som gör att ett varumärke exponeras och ökar sin försäljning direkt i butik. Ingen dag är sig lik och det är ett väldigt spännande och roligt arbete där vi dagligen arbetar med kända varumärken och tar fram nya kampanjidéer. Som en del av vårt team kommer din arbetsuppgifter bland annat bestå av att ta fram content till Sweetspots egna kanaler men även våra kunders, producera grafiskt och rörligt material och du får även vara med på våra idémöten.  

Som en del av vårt team kommer du att få vara med och ta fram content till både våra egna och våra kunders kanaler. Du kommer även att få producera grafiskt material och ta fram presentationer. Självklart kommer du också vara en del av våra idéspåningsmöten och få ta del av hela processen hur en idé blir till en faktiskt produkt direkt i butiken. Kanske är det just din idé som blir till nästa stora kampanj?

Exempel på arbetsuppgifter

 • Planera och skapa content till sociala medier
 • Skriva och publicera inlägg på hemsidan
 • Skapa presentationer med rörligt innehåll
 • Ta fram grafiskt material och skriva texter

Vad vi söker hos en praktikant

 • Någon som studerar medie- och kommunikation, grafisk design, marknadsföring, PR eller försäljning och/eller har praktisk erfarenhet
 • Van vid att använda sociala medier och har egna tankar och idéer 
 • Har goda kunskaper i Photoshop, Indesign och Keynote samt är öppen för att lära dig nya program
 • För dig väl i tal och skrift och har god förståelse för digital kommunikation
 • Meriterande är kunskap i WordPress och Sketchup
 • Har god samarbetsförmåga men gillar också att arbeta självständigt och tar egna initiativ
 • Är kreativ, noggrann, ansvarstagande och flexibel

Praktiken är på heltid med start efter överenskommelse, den maximala tiden som du kan vara praktikant är ett halvår. Minimum kravet är 6 veckor. 

Det här erbjuder Sweetspot dig

Du blir en del av vårt härliga team och du får omvandla dina teoretiska kunskaper till skarpa case och uppdrag. Du får helt enkelt arbeta praktiskt utifrån den kompetens du besitter och vill utveckla. Vårt kontor är beläget på Kungsportsplatsen i Göteborg. Någonting som gör denna arbetsplats originell är att vi har vår egna byråhund Kenzo som tittar förbi med gott fika och härligt sällskap.

Ansökan

Skicka in ditt CV och personligt brev till Tina@sweetspot.nu.

Har du några frågor kring tjänsten mejla eller ring

Tina: Tina@sweetspot.nu Tel: 070-977 96 54 

Är du en idéspruta, kreativ som få och har ett stort intresse för sociala medier, texthantering och grafisk design? Då är Sweetspot Communication den perfekta praktikplatsen för dig. ANSÖK NU! 

 

 

Påverkade sinnen ger… 16 maj, 2017 En gul vecka 18 maj, 2017