Kiviks Musteris Äppellådor

Kiviks Musteris eftertraktade trälåda

Kiviks Musteris äppellådor i trä är en av våra mest populära köp-och-få-kampanjer, så populär att kampanjen har rullat tre år i rad.

Trendig och praktisk premie

Det finns nog många anledningar till varför kampanjen och dess trälådor är så uppskattade. Kanske är det för att äppellådor och trälådor är ständigt återkommande i inredningsvärlden eller också för att lådan utgör praktiskt förvaring, perfekt för att samla ihop småsaker. Eller så är det helt enkelt bara för att lådan är himla fin!

Populär även på Instagram

Även på Instagram visade sig kampanjen vara mycket populär. Tillsammans med Kiviks Musteri anordnade en vi giveaway, där vi gav bort x antal trälådor vilket på bara ett dygn ökade Kiviks Musteris följare med ett 100-tal.

Så här tänkte vi

När vi tog fram äppellådan som premie tog vi dels inspiration av Kivik Musteris lantliga image och även av en konsumentundersökning som utfördes om Kiviks Musteri. Där framkom tydligt att merparten av konsumenterna associerar Kiviks Musteri med god smak, svenska råvaror, hantverkskunnande, familjärt och att Kiviks Musteri värnar om det lokala. Eftersom att Kiviks Musteris kunder redan hade en  positiv bild av varumärket ville vi förstärka det samt plocka upp Kiviks Musteris gedigna miljötänk. Resultatet blev trälådan, som återkopplar både till äpplen, Österlen, hantverk och miljön!

5 januari, 2016

Housegard 4 mars, 2015 Start 22 december, 2017