Butikskampanj med Sweetspot, våra tipsare förklarar

8 augusti, 2018

Butikskampanj som det borde fungera.

Du vill aktivera ditt varumärke i butik och söker en effektiv kampanjidé som levererar merförsäljning till säljkår och handlare och positiv köpupplevelse för konsument. Sweetspot System ger dig svaret.

Baserad på briefunderlag från er och en bred målgruppsanalys presenterar vi på Sweetspot en kampanjidé samt en offert för hela genomförandet av kampanjen.

Vi sköter sedan all produktion av grafisk material, exponeringar och eventuella premier.  När det är dags för kampanjstart sköter vi leveransen av kampanjmaterial direkt till butik så att inget material behöver vara säljarburet.

Filmen visar  hur det kan se ut när en säljare kommer till butik för att ställa upp sin exponering. I det här fallet är det en exponeringskampanj som består både av  ”Köp & få” och en konsumenttävling.

Allt material finns på plats när säljaren kommer dit för kampanjstart. I en väl uppmärkt kartong finns allt som behövs för enkel montering.

Sweetspot Systems står för effektivitet i alla led.

-Vi skapar väl fungerande visions- målgrupps- och budgetanpassade idéer.

-Vi producerar allt som behövs, grafiskt material, exponeringar och eventuella premier osv.

-Vi underlättar och sparar tid för säljkåren genom att leverera allt kampanjmaterial direkt till butik

Nu vill vi bara boka ett möte med dig och berätta mer om hur Sweetspot System skulle kunna vara lösningen du söker för nästa kampanj.

Skicka dina kontaktuppgifter till

info@sweetspot.nu

Så hör vi av oss och bestämmer en tid.

 

 

Vi har frågat en sä… 12 juni, 2018 Köp & få kampa… 21 augusti, 2018